art & engineering
The Gallery
Bringing the look and feel of an art gallery to a 1948 World War II home

The house was built on the site of a historic Civil War camp, which is now the location of a quiet eclectic neighborhood. A few walls came down, a few skylights were installed, and this house was ready with the look and feel of an art gallery.

The renovation was compete in August 2013
Gallery living room - before/after
The configuration of the updated layout
Original Floor Layout
Galler kitchen - before/after.
Kitchen - before /after
Improvised kitchen during the process
Demolition of 1940's kitchen chimny
Minor bathroom update following whole-house plumbing update.
Discrete entertainment center installation
Open room before and after
the walls between art and engineering exist only in our minds